Laatst bijgewerkt: vrijdag 13 september 2019 16:23
Hits: 181

Met trots presenteren wij: QUALEDY® LED Lijnverlichting met magneet-bevestiging!

QUALEDY ® LED Lijnverlichting, is een innovatieve creatie in LED verlichting. Deze lamp biedt een hoogwaardige functionele en creatieve oplossing met een geweldige beleving, een klein verschil creëert een enorme impact op de ruimte.

De QUALEDY ® LED Lijnverlichting heeft een hogere efficiëntie , een kleinere stralingshoek en een grotere flexibiliteit qua plaatsing ten opzichte van een LED Paneel of Downlight, waardoor je het functioneler kunt toepassen en geen gaten in de plafondplaten hoeft te maken waarmee ook de brandwerendheid in tact blijft! Daarnaast kun je je creativiteit de vrije loop laten. Denk bijvoorbeeld aan een looproute, gerichte schapverlichting in winkels of precies boven het bureau op kantoor. QUALEDY ® LED Lijnverlichting levert het perfecte ontwerp en vervangt de saaie lichtbakken met je eigen creativiteit!

De lampen zijn eenvoudig op het bestaande profiel van het systeemplafond te installeren door middel van de sterke magneten op de achterzijde van de lijnverlichting. De plafondplaten blijft dus in tact!

Verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes: 600 en 1200 mm. Verkrijgbaar in sets van 1, 2, 3 of 4 lampen en wordt geleverd met bijpassende transformator en verdeelbox.